Ovnstegt andebryst med smørristede svampe og trøffelmos
Ovnstegt andebryst med smørristede svampe og trøffelmos
PT0MLet
Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}
Let
Hvis du leder efter den bedste opskrift på ovnstegt andebryst med smørristede svampe og trøffelmos, så behøver du ikke at lede længere. Her finder du en lækker opskrift, du ikke vil gå glip af.
Tilberedning
Sæt ovnen på 225 grader.
Drys andebrysterne med salt og peber, og læg dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.
Skær hvidløgene i tynde skiver. Læg en stilk timian og et fed snittet hvidløg under hvert bryst.
Sæt bagepladen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand i ca. 15 minutter. Mos dem med mælken, og smag til med salt, peber og trøffelolie.
Svits svampene i smør på en pande, og smag til med salt og peber.
Vend rucola-salaten med svampene, og server til trøffel-mosen og skivet andebryst.
Drys andebrysterne med salt og peber, og læg dem med skindsiden opad på en bageplade med bagepapir.
Skær hvidløgene i tynde skiver. Læg en stilk timian og et fed snittet hvidløg under hvert bryst.
Sæt bagepladen midt i ovnen i ca. 20 minutter.
Skræl og skær kartoflerne i mindre stykker. Kog dem møre i usaltet vand i ca. 15 minutter. Mos dem med mælken, og smag til med salt, peber og trøffelolie.
Svits svampene i smør på en pande, og smag til med salt og peber.
Vend rucola-salaten med svampene, og server til trøffel-mosen og skivet andebryst.