Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Rib eye muscovado

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 20 min sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
2 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • Rib eye muscovado
  • Rib eye muscovado
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk Ribeye
  • 1 pk Ribeye
  • peberblanding
  • peberblanding
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} tsk muscovadosukker
  • 1 tsk muscovadosukker
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} håndfuld oliven
  • 1 håndfuld oliven
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} stk lille rødløg
  • 1 stk lille rødløg
  • feta
  • feta
  • salat
  • salat

Tilberedning

Krydr 2 Rib Eye med peberblanding og 1 tsk mørk muscavado sukker. Steg kødet ved kraftig/god varme 2-3 min. på hver side afhængigt af hvor rødt kødet ønskes.

Skær 1 håndfuld oliven i skiver og bland med 1 lille rødløg i tynde skiver, feta samt forskellige sprøde salater. Server salaten til kødet sammen med lunt brød, bagte eller ovnstegte kartofler.