Luk

Resultater i opskrifter

{{model.result.recipesShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

{{model.result.contentShowingXOfYText}} Vis alle

Resultater i artikler

Full English Breakfast

Antal personer {{ numberOfPeopleSelected }}

ur 1 t sværhedsgrad Let

Ingredienser

Antal personer
4 {{numberOfPeopleSelected}}
  • {{number}}
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk bacon
  • 1 pk bacon
  • {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} pk pølser
  • 2 pk pølser
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g champignon
  • 200 g champignon
  • {{ 200 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} g tomater
  • 200 g tomater
  • {{ 4 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 8 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} æg
  • 4 - 8 æg
  • {{ 1 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} - {{ 2 * numberOfPeopleRatio | numberFormat:2 }} ds baked beans
  • 1 - 2 ds baked beans
  • brød
  • brød
  • Hertil:
  • Hertil:
  • HP sauce
  • HP sauce
  • English breakfast tea
  • English breakfast tea

Tilberedning

Skræl kartoflerne og riv dem groft. Pres væden væk og form små kugler af kartofler. Tryk flade ned i en pande med olie. Steg sprøde på begge sider og krydr med salt og peber. Hold varme i ovnen. Steg bacon og pølser, champignon og tomater. Hold dem lune i ovnen. Lav spejlæg og gennemvarm bønnerne i en gryde. Rist brødet og lav en stor kande te. Anret det hele på et fad eller anret på tallerken. Server med HP sauce.

Tip:
Har du stegte eller kogte grøntsager tilovers fra gårsdagens middag, så gør som englænderne: Lav bubble and squeek - en godt stegt, most grøntsagspandekage.