-
Rør smuldret gær og vand sammen i en skål.
-
Tilsæt grød, salt, honning, speltmel og hvedemel, og rør det hele godt sammen, til dejen er jævn og glat.
-
Drys en lille håndfuld hvedemel på bordet, og ælt dejen godt sammen - den må gerne være lidt brød.
-
Lad dejen hæve lunt og tildækket i 45 minutter.
-
Læg herefter dejen på en bageplade beklædt med bagepapir, og pres dejen flad med hænderne.
-
Stræk lidt i den, og pres fingerspidserne ned i dejen, så der kommer fordybninger.
-
Dryp olivenolie på, og smør det ud over dejen.
-
Drys med oliven og plukket rosmarin, og pres det lidt ned i dejen.
-
Lad dejen efterhæve 30 minutter et lunt sted.
-
Bag brødet i en 225 grader varm ovn i ca. 35 minutter.
-
Så er der serveret!