-
Skær fisk i tern på 2 x 2 cm, krydr med salt og peber, og vend dem i hvedemel. Steg dem gyldne i olie og smør på en pande 2-3 minutter på hver side.
-
Skyl squash, skær den i skiver, og vend dem med plukket rosmarin, hakket hvidløg, lidt olie, salt og peber. Steg dem på en (grill)pande.
-
Skyl og halvér cherrytomater. Pil rødløg, og skær det i tynde både. Rens fennikel, og skær den i papirtynde skiver, fx på et mandolinjern.
-
Vend cherrytomater med rødløg, fennikel, balsamico, olivenolie, salt og peber.
-
Anret salat og squash på et fad. Læg stegt fisk ved, og top med små skefulde af rød mojo.
-
Drys med rucola. Servér retten med citronbåde til samt brød eller kogte kartofler.
-
Færdigt arbejde.