-
Udblød Ingrid-ærterne i 10-12 minutter på køl.
-
Kog de udblødte ærter i 25-30 minutter i letsaltet vand.
-
Afdryp, og steg ærterne i smør på en pande i 4-5 minutter.
-
Pil og hak hvidløg.
-
Riv skallen af citronen.
-
Hak krydderurter med ærterne på panden.
-
Smag til med salt og citronsaft.
-
Skræl og skær rodfrugterne i grove stykker.
-
Kog dem møre i letsaltet vand i ca. 20 minutter.
-
Hæld vandet fra, og blend rodfrugterne med lidt af kogevandet, cremefraiche, olie, sennep, citronsaft, salt og peber.
-
Snit spidskål helt fint.
-
Drys med lidt salt, og kram kålen let.
-
Vend kålen med lidt eddike og olivenolie.
-
Læg en stor skefuld pink rodfrugtcreme i bunden af hver tallerken, og top med spidskålssalat og smørristede Ingrid-ærter.
-
Top med feta i grove stykker og lidt flere krydderurter.
-
Byd brød til.
-
Så er der serveret!