-
Sæt ovnen på 175 grader.
-
Smør en rugbrøds- eller sandkageform med smør og sukker.
-
Kom sukker og stuetempereret smør i en skål og pisk sammen. Pisk et æg i ad gangen.
-
Bland mel og bagepulver sammen i en skål. Sigt melet ned i skålen og vend rundt til en ensartet dej. Kom dejen i formen og glat ud.
-
Bag kagen midt i ovnen i 1 time.
-
Tag ud og afkøl helt på en rist.
-
Pisk fløden til skum og fordel på kagen.
-
Kom lidt lemon curd ud over fløden, brug to små skeer.
-
Server resten af curden til kagen. Dekorer med hindbær og server.
-
Tip: I stedet for selv at bage sandkagen, kan du købe en færdigbagt. Fx er Irmas italiensk citronkage virkelig god til formålet. Hvis I ikke er så mange, kan du lægge en skive sandkage på hver tallerken og toppe med flødeskum, lemon curd og hindbær.
-
Bon appetit!